Skip to main content

 

Kijk op welzijn

kowAlles voor en met elkaar. KijkopWelzijn is er voor alle Barendrechters. KijkopWelzijn richt zich in bijzonder op kwetsbare groepen in de samenleving. Denk hierbij aan jongeren in een sociaal isolement, mantelzorgers en ouderen. Maar ook voor alle vrijwilligers en buurtbewoners in Barendrecht. 

Het Ouderenwerk helpt ouderen in Barendrecht in allerlei vormen. U mag ons altijd bellen met vragen en wij doen ons best deze te beantwoorden. Indien nodig sturen wij u door naar de juiste partij. U kunt ook een persoonlijk gesprek aanvragen met een van onze Ouderenadviseurs. Wij hebben een groep vrijwilligers die Signalerend Huisbezoek aflegt, om zo te horen wat ouderen belangrijk vinden. Tot slot helpen wij u naar passend vrijwilligerswerk en organiseren wij regelmatig activiteiten en themabijeenkomsten. 

Het Ouderenwerk organiseert regelmatig activiteiten voor senioren. Dit zijn bijvoorbeeld de maandelijkse themabijeenkomsten en de wekelijkse activiteiten, veelal in dienstencentrum De Windsingel. En wilt u graag de eerste keer samen met iemand aansluiten? Neem dan contact op, dan kan de ouderenadviseur of een vrijwilliger met u mee. 

Wij organiseren maandelijks een themabijeenkomst. De invulling wisselt en bestaat meestal uit een actueel onderwerp, een leuke film of een interessante spreker. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomst of bel 0180 691800, www.kijkopwelzijn.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alternatieve locatie Dienstencentrum gevonden

KijkopWelzijn heeft een alternatieve locatie gevonden voor de activiteiten die in het dienstencentrum De Windsingel plaatsvinden. Het dienstencentrum wordt vanaf 1 september 2022 verbouwd en daarom moet tijdelijk uitgeweken worden naar een andere plek. "De afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met het zoeken naar een andere locatie", aldus een medewerker van KijkopWelzijn.   

Het grootste deel van de activeiten start in de week van 22 augustus in de Huiskamer aan de Onderlangs 11. De Koersbal vindt de komende weken in de sporthal aan de Kruidentuin plaats. Kijk voor de complete planning op www.kijkopwelzijn.nl of neem contact op via ouderenwerk@kijkopwelzijn.nl of tel .0180 691800.