Skip to main content

 

Belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte 

Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingpapieren? Leden van KBO-PCOB 3673241234 158eb456be bdie de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, kunnen tegen een kleine vergoeding hun aangifte laten verzorgen door een belastinginvuller van ANBO&PCOB. U kunt ook hulp krijgen bij het aanvragen van zorg- en huurtoeslag.

Gebruik maken van deze service

Wilt u gebruik maken van deze service? Neem contact op met uw afdeling. De afdeling zoekt dan een belastinginvuller bij u in de buurt. Normaal gesproken komt de belastinginvuller bij u thuis of u wordt gevraagd om langs te gaan tijdens een inloopspreekuur.   Ook als u geen afdelingslid bent kunt u een beroep doen op de belastingservice. Neem dan contact op met een afdeling bij u in de buurt. (In dit geval kunt u bellen met Rob Schenk, telefoon: 0180 616324, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten en aansprakelijkheid

Afhankelijk van de lokale afspraken kan de belastinginvuller een kleine onkostenvergoeding vragen.                         De belastinginvuller vult alleen eenvoudige aangiftes in. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de aangifte en de aanvraag van zorg- en/of huurtoeslag. De vrijwillige belastinginvuller noch de afdeling kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit en de tijdigheid van deze service.

Waarschuwing

Geef nooit uw DigiD aan iemand anders, ook niet aan de belastinginvuller. Deze heeft bij het invullen van uw aangifte uw DigiD niet nodig, wel heeft de belastinginvuller uw BSN-nummer en een machtiging om de inkomstenbelasting en eventueel zorg- en huurtoeslag te kunnen verzorgen nodig.